Bayramda Bebeğe Alınabilecek Hediyeler Nelerdir?

13-04-2022 13:46
Bayramda Bebeğe Alınabilecek Hediyeler Nelerdir?

Bayramda Bebeğe Alınabilecek Hediyeler Nelerdir?

Günümüzde hayatın akışı inanılmaz derecede hızlı bir boyuta evrildi. Günler hızlı bir şekilde geçerken ev ve iş arasında mekik dokur olduk. Sevdiklerimizle dahi vakit geçiremeyecek kadar yoğun olduğumuz bugünlerde bayramlar, ailemiz ve arkadaşlarımızla bir araya gelebilmek için en güzel bahanemiz oldu. Sevdiklerimizle bir araya geldiğimiz, şen kahkahaların olduğu ve nefis yemeklerin yendiği bu özel günlerde zamanı en kaliteli şekilde geçirmek isteriz.
 
Yılın büyük bir bölümünde belki de uzun bir süredir görüşemediğimiz ailemizle bir araya gelmek bizi ne kadar heyecanlandırıyorsa hiç şüphesiz ailenin küçük çocuklarının da içini kıpır kıpır yapıyor. Ebeveynlerinin tüm yılın yorgunluğunu attığını gören ve akranlarıyla bir araya gelen çocukların neşesinin bu güzel günlerde adeta ikiye katlandığını görüyoruz.
 
Özellikle kendisine gelen şekerleri, harçlıkları ve bayram hediyesini gördüğü zamanki neşesi paha biçilemez oluyor. Çocukların neşesi bir yana bir de ailemize yeni katılan bebeklerin sevimliliği ile bu özel günün keyfi bir başka oluyor. Uzun süren özlemlerin giderildiği bayram günlerinde hem yakınlarımızla bayramlaşabiliyor hem de yenidoğan bebekler için aldığımız hediyeleri bizzat teslim edebiliyoruz. "Bebeklere ne hediye alınır ki?” dediğini duyar gibiyiz.
 
Mukano Kids’in bebeklerin tenine zarar vermeden saran çevreye duyarlı çeşit çeşit markadan oluşan 0-3 yaş bebek ürünleri bu noktada şahane hediyeler olacaktır.
Hadi gel hep birlikte Mukano Kids’in geniş ürün skalasından bebeklere bayram hediyesi olabilecek ürünlere yakından bakalım.
 

Tazecik Ciltlere Yenidoğan Bebek Setleri 

Yenidoğan bebekler çok hızlı büyümesi ve sık sık üstü kirlenmesi nedeniyle fazla kıyafete ihtiyaç duyabilirler.
 Bu nedenle bayramda yenidoğan bir bebeğe alınabilecek en güzel hediyelerden birisi yenidoğan setleri olacaktır. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, hediye olarak alınacak kıyafetlerin teri emen, bebeğin cildinin nefes almasını sağlayacak türden olmasıdır.

Bayramda bebeklere alınabilecek hediyeler arasındaki yenidoğan setleri içerisinde bulunanlar;
 
-Patikli tulum,
-İç zıbın,
-Uzun kollu üst zıbın,
-Patikli pantolon,
-Önlük,
-Eldiven,
-Battaniye,
-Mendil gibi yenidoğan ürünleri 
Bebeğin ihtiyaç duyduğu tüm giysilerin bir arada bulunduğu organik kumaş içerikli setleri Mukano Kids’in yüzlerce markası arasından bulabilirsin. Eğer hediye alacağın yenidoğan bebek erkek ise %100 pamuklu kumaştan üretilen Pierre Cardin Hastane Çıkışı Lacivert setini tercih edebilirsin.
 
Bebeğin pastel renklerle ışıldamasını istiyorsan Andy Wawa Organik Bebek Hastane Çıkışı 5’li Takım Seti tam sana göre! "Yok ben bir prensesi giydirmek istiyorum” diyorsan, yumuşacık Pierre Cardın Hastane Çıkışı Triko Set aradığın ürün olabilir.
 
Süslü bir bebek olacağını hissediyor ve buna göre bir ürün arıyorsan kurdele ve fırfır detayıyla Andy Wawa Bebek Hastane Çıkışı 5’li Yenidoğan Ekru Set eminiz prensesinize çok yakışacak.
 

Yenidoğan Bebeği Sıcacık Tutacak Kundak ve Battaniyeler

 bebeğe alınabilecek hediyeler

Havalar ne kadar ısınmaya başlasa da gözlerini henüz dünyaya yeni açmış bir bebeği serin havadan, rüzgardan korumak gerekiyor.
Bağışıklık sistemi henüz gelişmemiş olan yenidoğan bebeği sarabilecek battaniye veya annekucağına ihtiyaç duyuluyor.
 
Bu noktada Mukano Kids’in Andy Wawa Jakarlı Yazlık Battaneyesi bayram hediyesi olarak güzel bir tercih olacaktır.
Kız bebek için tatlı bir örtü istiyorsan, üzerinde minik minik kalpler bulunan Andy Wawa Bebek Müslin Örtü tam aradığın tarzda bir model.
 

Bebeğin Yeni Uyku Arkadaşı %100 Organik El Örgüsü Oyuncaklar

 

Yenidoğan bebeğin çok kıyafeti var tüm ihtiyaçları tam diye düşünüyorsan %100 organik amigurumi oyuncaklarını tercih edebilirsin.Bebeğinin kimyasal maddelerle temas halinde olmasını istemeyen annelerin son dönemde en çok tercih ettiği amigurumi oyuncaklar %100 organik koton iplik kullanılarak el emeği ile üretiliyor.
 
Yenidoğan bebeğin ilerleyen zamanlarda uyku arkadaşı olarak kullanabileceği amigurumi oyuncağın yanı sıra yine aynı iplikler ve ahşap kullanımıyla üretilen dişlikler de bebeğin diş çıkarma sürecinde kurtarıcısı olacaktır. Oyuncaklarla büyüyen bebekler ve çocuklar için en heyecan verici bayram hediyesi hiç şüphesiz amigurumi oyuncaklar olacaktır.
 

Özel Anlara Eşlik Eden İlk Adım Ayakkabıları

 
Ailenize neşe katan sevimli bir bebeğin ilk adım ayakkabısı her zaman ebeveynler tarafından hatıra olarak saklanabilecek bir üründür. Bayram gibi özel bir günde hem yenidoğan bebeğe hem de ebeveynlerine unutulmaz bir anı bırakabilirsin.
 
Alacağın ilk adım ayakkabısı hediyesi ile birlikte bebeğin ilk adımlarını atacağı bu özel ana eşlik edebilirsin.
Hakiki deriden üretilen Mukano marka ilkadım ayakkabıları bebeğin doğru ve sağlıklı adımlar atmasını sağlarken aynı zamanda tarzını tamamlayacaktır.
Retina Dijital
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.