Yeni Doğan Bebekler İçin Tebrik Mesajları

21-12-2021 18:31
Yeni Doğan Bebekler İçin Tebrik Mesajları
Ailelerin heyecanla beklediği doğum mucizesi gerçekleştikten sonra bebeğin doğumunu ve ailenin sevincini kutlamak için yeni bebek sahibi olan sevdiklerimize, arkadaşlarımıza ve akrabalarımıza tebrik mesajları göndeririz. Yeni doğan tebrik mesajlarını kimi zaman bir çiçeğin üzerine kimin zaman da bir hediyeye iliştiririz.
 
Anne ve babaların en güzel yanında olduğumuzu hissettirmek ve onların mutluğunu paylaşmak için gönderdiğimiz tebrik mesajlarının anlamlı olmasına ve iyi dilekler içermesine özen gösteririz.
 
Yeni doğan bebekler için gönderilen tebrik mesajlarının bazıları klasik bir tarza sahipken bazıları da daha çok kişilere özel olarak yazılır.
Yeni doğum yapmış bir yakınınıza ya da arkadaşınıza tebrik mesajı gönderirken size fikir verecek mesajlarını sizinle paylaşıyoruz.
 
 

Yeni Doğum Yapan Annelere Özel Tebrik Mesajları

Bebeğin dünyaya gelişinin kutlandığı yeni doğan tebrik mesajları ailelerin sevincini arttırır. Ailenin mutluluğuna ortak olmanızı sağlayan yeni doğan tebrik mesajları büyük önem taşır.
 
Yeni doğan bebeklere alacağınız hediyelerin yanında gönderebileceğiniz tebrik mesajları aldığınız hediyenin değerini de ikiye katlayacaktır.
 
Özellikle yeni doğum yapmış kişi uzakta ise yeni doğan tebrik mesajının anlamı daha farklı olacaktır.
 
Onları düşündüğünüzü ve sevinçlerini paylaştığınızı hissedecek olan ebeveynler ile bağınız kuvvetlenir.
 
Yeni doğum yapan annelere gönderebileceğiniz özel tebrik mesajları;
 
1- "Mucizenizin dünyaya gelişini kutlar ve bebeğinize sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir hayat dilerim.”
 
2-"Minik yavrunuzun ailesiyle birlikte mutluluk ve sağlıkla büyümesini temenni ederim.”
 
3- "Dün kadındın bugün ise annesin. Eminim ki dünyanın en düşünceli ve en sevgi dolu annesi olacaksın.”
 
4- "İlk bebeğinin heyecanını yaşayan en güzel anneye ve yavrusuna güzel bir hayat diliyorum.”
 
5- "Dünyaya getirdiğin bebeğin de senin gibi iyi kalpli ve güler yüzlü olsun.”
 
6- "Bu özel ve sevinç dolu gününüzde yanınızda olduğumu bilmenizi isterim. Umarım ki bebeğiniz mutlu, sağlıklı ve keyifli bir hayat yaşar.”
 
7 -"Bebeğin senin gibi dünyalar güzeli bir anneye sahip olduğu için çok şanslı.”
 
8- "Annelik duygusunu tattığın bu özel günde mucizeler ve güzellikler seninle ve bebeğinle olsun.”
 
9- "Sabırsızlıkla beklediğin o harika gün geldi. Dokuz ay boyunca her gün yaşadığın heyecan sana dünyanın en güzel hediyesini getirdi.
 
10- "Mutluluğunu ve sevincini paylaşıyor seni tebrik ediyorum.”
 

Doğumdan Sonra Gönderilecek Tebrik Mesajları

Doğumun mucizesini kutlamak ve bebeğin ailesinin bu güzel gününde yanında olmak için gönderebileceğiniz farklı yeni doğan bebek tebrik mesajları;
 
1- "İyi ki dünyaya geldin minik bebek iyi ki annenle babana bu paha biçilmez duyguyu yaşattın. Hayatın boyunca yüzünün gülmesi dileğiyle." 
 
 2"Gelmen çok uzun sürdü hatta bir ara gelmeyeceksin diye korkmaya başlamıştık neyse ki minik varlığınla herkesin yüzünü güldürdün."
 
3- Dünyaya hoş geldin bebek”"Bebeğinizin doğumunu kutlar ve ona başarılı, uzun bir hayat dileriz.”
 
4- "Dünyanın sevimli bebeğini dünyaya getirdiğiniz için sizi tebrik ederim. Hep birlikte mutlulukla ve huzurla yaşayın.”
 
5- "Yaşamın boyunca huzurun, sevincin, mutluluğun ve neşen hiç eksik olmasın. Yüzün hep gülsün. Ailen ve sevdiklerin hep yanında olsun minik mucize.”
 
6- "Anne ve baba olduğunuz bu özel günde sizi gönülden kutluyor ve bebeğinizle saadetler diliyorum.”
 
7- "Bu sevinç dolu gününüzü doya doya yaşayın çünkü minik kuşunuz hızlıca büyüyüp kendi yuvasını yapacak. O yüzden hem anne babalığınızı hem de büyük anne ve büyük babalığınızı aynı anda kutluyorum.”
 
8- "Bebeğinizle birlikte geçireceğiniz güzel günlerin ve keyifli anların mutluluğunu şimdiden sizler ile paylaşıyorum. Her şey gönlünüzce olsun.”
 
9- "Anne ve babalık bu hayattaki en özel yolculuklardan biridir. Bu muhteşem yolculuğun tadını en güzel şekilde çıkarmaya bakın. Tebrikler.”
 
10- "Ailenizin şirin mi şirin yeni üyesini yanaklarından kocaman öpüyorum ve bebeğinizle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzur dolu bir ömür geçirmenizi diliyorum.”
 
Ayrıca tebrik mesajıyla birlikte yeni doğan bebeklerimizde alt üst yenidoğan setleri de gönderebilirsiniz. Ürünlerimizi incelemek isterseniz: https://www.mukanokids.com/kategori/yenidogan-setleri-hastane-cikisi
Retina Dijital
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.